O nás

Chilli Táta je vostře vostrá kuchyň na kolech, gastronomická chilli symfonie chutí, pořádný jídlo dělaný s láskou. Cíl? Dobře nakrmit všechny pupky světa:)

Když táta vaří...a má rád, nejenom, chilli;-)

Martin potkal Mirku, nějaký rok spolu randili, pak se vzali, odjeli do Skotska, kam si vzali slivovici a chilli (aby Mirka neumrzla). Oba se zamilovali do chilli. Začali vařit chilli omáčky pod značkou ChilliPáv (rok 2015). S omáčkami objížděli různé akce, k omáčkám se přidalo občasné vaření a realizace Chilli festivalu Mechov v Hradci Králové (1. ročník 2016).

Lidem začalo chilli, pak už manželů Pávkových, lézt pod kůži a Martina vaření pro lidi začalo opravdu bavit. Co ho ale nebavilo byl fakt, že se jakožto pořádný chlap, skoro nikde na akcích pořádně nenají kvalitním jídlem a dostatečnou porcí, rozuměj podle měřítek chlapa o hmotnosti 120kg:-D Tak se zrodil nápad rozjet vostrou kuchyni na kolech a objíždět akce. V té době se na svět chystala malá Anička a tak když došlo k vymýšlení názvu pro truck -ChilliTáta byl jasná volba....Navíc máme rádi české názvy:-)

ChilliTáta si navrhl food truck, objednal v Číně, čekal na trajekt, trajekt přijel, jel do Hamburku, kde mu nechtěli vydat food truck, protože řídil bez bot, půjčili mu boty a ChilliTáta mohl jet s mazlíkem zpět do Hradce Králové a vše začalo....V roce 2018...

Specialitou ChilliTáty jsou Rumunské pastrami, Utahané prasátko na vlastních chillipovidlech, Hot dogy (tenhle název teda nekomolíme do češtiny:-)), vlastní chilli klobásky, polévky...ale dle přání a typu akce vaří i bez chilli, vše však poctivě a v poctivých porcích.

Objíždí food festivaly, chilli akce, pivofesty, menší akce, ale zkušenosti má i s cateringem třeba na plese nebo v areálu fabriky.

Jeho motto: “Nakrmit všechny pupky světa!”

S láskou příběh sepsala

ChilliMáma:-)